Όροι για συμμετοχή σε διαγωνισμό “Shop & Win”

1.  Η συμμετοχή στο διαγωνισμό “Shop & Win” επιτρέπεται σε όλους όσους έχουν ολοκληρώσει μια παραγγελία στο eShop μας από 19/12/2018 έως και 31/12/2018.

2. Οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες της εταιρείας Dimi Jo απαγορεύεται να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό.

3. Όσοι λάβουν μέρος αποδέχονται του παρόντες όρους.

4. Συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε emails από το Dimi Jo, που περιλαμβάνουν αποκλειστικές προσφορές και νέα που πιστεύουμε ότι θα σας αφορούν. Θα έχετε τη δυνατότητα να διαγραφείτε από τα newsletters μέσω συνδέσμου που περιέχεται σε κάθε email που στέλνουμε.

5. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό Shop & Win, θα πρέπει:

  1. να έχετε ολοκληρώσει μια παραγγελία στο eShop μας από 19/12/2018 έως 31/12/2018,
  2. να ακολουθήσετε το λογαριασμό μας στο Instagram (@dimijo.fashion) και
  3. να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής στο διαγωνισμό Shop & Win, παρακαλώ στείλτε μας email στο info@dimijo.gr με θέμα “Shop & Win” ή καλέστε μας στο 6979049622.

6. Επιτρέπεται 1 συμμετοχή ανά άτομο. Συμμετοχές για λογαριασμό άλλου ατόμου δε θα γίνονται αποδεκτές.

7. Η εταιρεία Dimi Jo δεν έχει ευθύνη για παραγγελίες που χάθηκαν, καθυστέρησαν ή δεν παραλήφθηκαν.

8. Η τελική ημερομηνία συμμετοχής στο διαγωνισμό “Shop & Win” είναι μέχρι τις 23:59 στις 31/12/2018. Παραγγελίες που θα σταλούν στο eshop μας μετά από αυτήν την ημερομηνία δε θα θεωρηθούν συμμετοχές στο διαγωνισμό.

9. Ένας νικητής θα αναδειχθεί από τυχαία κλήρωση από τις συμμετοχές που ακολουθούν τους παρόντες όρους. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 01/01/2019 σε live μετάδοση μέσω social media.

10. Ο νικητής θα λάβει ένα προϊόν της δικής του επιλογής, βάσει διαθεσιμότητας τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

11. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω email μέχρι τις 02/01/2019. Εάν ο νικητής δεν απαντήσει στο email μέσα σε 7 ημέρες, τότε θα γίνει νέα κλήρωση σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφηκε παραπάνω και θα προκύψει νέος νικητής (ο νέος νικητής θα ειδοποιηθεί με email και θα πρέπει να απαντήσει εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί).

12. Το δώρο θα σταλεί στο νικητή από την εταιρεία Dimi Jo με τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier (ΕΛΤΑ Courier).

13. Το δώρο δεν επιστρέφεται, δε γίνεται αλλαγή και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

14. Η εταιρεία Dimi Jo θα χρησιμοποιήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες που συμπληρώνετε κατά την παραγγελία σας σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται στην Πολιτική Απορρήτου μας και σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR. Με τη συμμετοχή σας στο Shop & Win, συμφωνείτε στη συλλογή, διατήρηση και χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για ο,τιδήποτε αφορά τη συμμετοχή σας.

 

Καλή επιτυχία!

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.