Καλώς ήρθατε στο

Η DimiJo είναι μια νεοσύστατη Ελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσης που ξεκίνησε την άνοιξη του 2018!

Η εταιρεία DimiJo, μέσα από την collection της, έχει καταφέρει να παντρέψει την streetwear ένδυση με έναν lifestyle και glamour αέρα που την κάνει μοναδική!

Έχουμε δημιουργήσει για εσάς ρούχα εξαιρετικής ποιότητας, από κορυφαία υφάσματα, που σας παρέχουν μοναδική αίσθηση και υφή και αγκαλιάζουν σωστά το σώμα σας!

Τα ρούχα μας δημιουργούνται και ράβονται στην Ελλάδα και είναι απολύτως χειροποίητα!

Στόχος της DimiJo δεν είναι απλά να δημιουργήσει την τάση, αλλά να είναι η ίδια η τάση ενός lifestyle τρόπου ζωής για το σύγχρονο άντρα που θα ξεχωρίζει με τις στυλιστικές του επιλογές από το πρωί έως το βράδυ!

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Το τριαντάφυλλο είναι ένα λουλούδι διαφορετικό από όλα τ’άλλα… Είναι το λουλούδι που συνδέεται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο με την έκφραση και την εκδήλωση των συναισθημάτων, την αγάπη και τα πάθη.

Η αμφίσημη μορφή του (η καθαρότητα των πετάλων του έρχεται σε αντίθεση με τα αγκάθια του) ενσαρκώνει αντικρουόμενες έννοιες και ερμηνείες που εξαρτώνται επίσης από το χρώμα του.

Έχει συνδεθεί μορφολογικά από την αρχαιότητα με τα θέματα της γέννησης και της αναγέννησης, ενώ η ταχύτητα με την οποία μαραίνεται αποτελεί σύμβολο του θανάτου και το πόσο ”εύθραυστη” είναι η ζωή.

Σε πολλούς πολιτισμούς, είναι επίσης ένα σύμβολο της Άνοιξης, την εποχή που αντιπροσωπεύει την αιωνιότητα, με την ανανέωση της ζωής που ανθίζει μετά από το κρύο του Χειμώνα.

#dimijo #followourstyle

Η Ομάδα του DimiJo

Χειροποίητα

Τα ρούχα μας κατασκευάζονται ένα προς ένα και ράβονται προσεκτικά έτσι ώστε να είναι άψογα και προσεγμένα.

Εξαιρετικά Υφάσματα

Εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, που σας παρέχουν μοναδική αίσθηση και υφή και αγκαλιάζουν σωστά το σώμα σας!

Ελληνικά

Όλη η διαδικασία παρασκευής των ρούχων μας, από τα υφάσματα έως την τελική κατασκευή γίνεται στην Ελλάδα.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.